tiistai 5. kesäkuuta 2007

Aika suin päin ryntäilee

Kuuntelen Martinia nettiradiossa. On siis siellä töissä. En tosin ymmärrä ku osan siitä, mitä se puhuu. Ja se, mitä ymmärrän on tyyliin "paikassa X on ruuhkaa. Seuraavaksi kuuntelemme biisin Car Wash". Sei uskonu mua, ku sanoin, et sen pitää kertoa hyviä vitsejä, ku kuuntelen.

Oikeesti pitäis opiskella. Ens viikolla alkaa jo tentit ja sitten niitä onki joka viikko huipentuen kesäkuun vikaan viikkoon, jolloin mulla on 5 tenttiä: 2 ma, 2 ti ja 1 to. Ihanaa. Tän lisäks yhen kurssin tenttinä on kirjottaa 5 sivun essee jossain välissä. Vähintään yhtä ihanaa. Aika valuu hiekkana sormien välistä... Ei oo tarpeeks aikaa opiskella, ei oo tarpeeks aikaa tavata ihmisiä. Enää 3 kokonaista viikkoa täällä.

Viime viikolla kävi Timo täällä kyläilemässä. Torstaiaamuna hilpasin lentokentälle vastaan. Sieltä suunnattiin Timon onneks vaan 7 kiloa painavan kassin kanssa Oensingeniin keskelle eimitään ettimään Puman factoryoutletia, jonka sijainnista ei oltu ihan varmoja. Noh, aikamme auringonpaisteessa hortoiltuamme (mun netin mukaan piirtämä kartta ei oikeen täsmänny teiden kanssa, enemmän peilikuvalta vaikutti, mut ei se ihan sitäkään tainnu olla...) löydettiin perille. Ite en sitte kuitenkaan mitään päätyny ostamaan, Timo osti kengät, pari urheilupaitaa ja Timon kaverin, Villen, puolivuotiaalle Noel-pojalle mustat Ferrari-kengät.

Oensingenistä jatkettiin Berniin ja ilta hengailtiin Fellergutin alakerrassa Liisan, Samin ja Ansun kanssa. Perjantaina käytiin kattomassa Pirates of the Carribean 3, vaikken oo nähny edellisiä osia, kun sato kaatamalla eikä oikeen muutakaan voinu tehä. Ihan ok se oli, mutta eipä siitä mitään mun lempileffaa tullu. Voi tietty sillä olla osuutta asiaan, etten oo nähny niitä edellisiä osia. Leffasta ei voinu tietenkään kotiin lähteä vaan jatkettiin Meksikolaiseen ravintolaan. Oli hyvvää! Nam. Kuvassa alkupala:



Ja jälleen matka jatkui Fellerin alakertaan... Ylläripylläri. Siellä meitä loppuillasta viihdytti argentiinalaiset fudisfanit rummuilla. Olivat käyneet aiemmin päivällä Baselissa bongailemassa Argentiinan joukkuetta, joka saapu pelaamaan Sveitsiä vastaan. Tosi kiva kuunnella rummutuksella höysettyjä argentiinalaisia jalkapallokannatushuutoja korvanjuuressa, kun yrittää käydä keskustelua muiden kanssa... Rapapapapampam.

Lauantaina matkattiin hiukka väsyneinä Baselia katsastamaan. Tehtiin lyhyt kaupunkikierros, nähtiin mm. Basel Hilton (Paris hiltonin pikkuveli?), Rathaus, Münster ja muut pakolliset nähtävyydet. Syötiin ja käytiin Starbucksissa, mutta kaikki oli sen verta väskiä ja läppä sen verta huonoa, että luovutettiin ja lähettiin Argentiina-Sveitsimatsia pakoon takasin Berniin valmistautumaan illan pippaloihin. Matsi päättyi btw 1-1.
Rheinin rannalla ohjeistettiin kättelemään tummaihoisia ja olemaan soittamatta rumpuja. Respect:

Ja pakollinen maisemakuva. Tuolla botskilla matkattiin Münsteriä kattelemaan:


Lauantai-iltana oli siis Unifest: isot bileet yliopistossa sisällä. Jännä konsepti. Mentiin ensin Tereselle etkoilemaan ja läppä oli kyllä taas aivan uskomatonta :D Sieltä jatkettiin sitten viinipullollisia iloisempina bileisiin. Oli hyvä maksaa 24 frangia lipusta, kun ei käyty sisällä kuin vessassa. Ei siis nähty bändin bändiä vaan hengattiin pihalla ja juteltiin kavereiden kanssa. Ihan kun sitä ei vois tehä jossain muuallakin puolet halvemmalla... Noh, oli silti hauskaa.

Timo oli saanu jostain päähänsä idean, että sunnuntaina pitää olla brunssi/sillis, joten sellanenhan järkättiin. Ja mä kun oletin, että se tarkottaa, että syödään runsas aamiainen. Brunssi alko klo 12 ja loppu klo 23. Tänä aikana pojat (Timo, Ansu ja Sami) sai alas pari pulloa vodkaa, 2 shampanjaa, yhen kuoharin ja määrättömän määrän bisseä. Ite en juonu kuin pari lasia shamppista kuten myös Liisa. Juttu oli jälleen melkosta, kuten kuvitella saattaa. Siitä sai osansa mm. the Biker Mice of Bümpliz. Oli kyllä melkoisen hupaisa realitysarja poikia katella. Terkkuja vaan :)
Nyt oon taas yssisseni täällä. Ja niin, opiskella pitäis.

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Heh, meilläkin oli varsin massiiviset Uni Sommerpartyt täällä. Lavoja oli viisi eri puolilla kampusta ja illan päätähti oli säkkipilliheviä soittava bändi. Pitäiskin joskus muistaa kirjotella tosta blogiin :).

Vähiin käy täälläkin...

Maija kirjoitti...

Jooh. Mietittiin yks päivä, että mitäköhän Kasanen sanois, jos pyydettäis saada Arkadiasta pari kerrosta käyttöön, että saatais minifestarit pystyyn...