torstai 17. toukokuuta 2007

Sveitsissä ei ole rikollisuutta?

Prkl. Näin mulle on moni hokenu. Mutta mun kamera varastettiin eilen. Noh, toivottavasti vakuutus korvaa suurimman osan. Se oli kuitenkin vasta 2kk vanha ja mulle ihan täydellinen [huoh]. Mutta että kuvia ei oo blogiin siis tulossa vähään aikaan...

Oltiin siis eilen Les Amisissa ja siellä oli kerranki ihan täyttä, mikä oli hauskaa. Jossain vaiheessa kuitenkin, yks toinen suomalainen vaihtari kuulutti, että siltä on varastettu lompakko ja samalla huomasin kamerani kadonneen. Baarimikko ilmotti, että oli nähny siellä kaks epäilyttävän näköstä tyyppiä, jotka lähti pois heti, kun se huomas ne... Pah.

Jatkettiin sieltä sitten kuitenkin Sous Souliin, kun eipä sille kameralle mitään voinu. Jotenki kuitenki fiilis vähän poissa, vaikka eka aattelin, että eipä siinä mitään, jatketaan iltaa ja hoidetaan asia aamulla kuntoon. Joten hirmu kauaa ei siellä Sous Soulissa viihdytty vaan lähettiin vesisateessa ostamaan nälkäsille miekkosille dönerit ja taksilla kotiin.

Ai nii! Oltiin eilen myös Camille Blochin suklaatehtaalla. Namnam. Ostin sieltä myös paljon mukaan. Maistoin eilen itelleni ostamiani passionhedelmä- ja tummasuklaamoussesuklaata. Namnam. Nyt on sitten nähty sekä juuston että suklaan valmistus :)
Maijan silmät loistaa suklaamaistiastiskin luona:
Onnellisia ihmisiä kassit täynnä suklaata:
Tässä vielä bonarina Teresen ja Villen näyttämää meininkiä Les Amisissa:

Huomenna Teresen (ja ehkä Felicityn) kanssa Luganoon, Ticinoon eli sveitsin italiankieliselle alueella ja lauantaina toivottavasti tällä kertaa onnistuneemmin Milanoon. Jesh!

Ei kommentteja: